Wie ben ik?

mam

Mijn naam is Desiré van Elferen, In mijn functie als Manager Human Resources in een commerciële organisatie heb ik veel ervaring mogen opdoen in het coachen en begeleiden van medewerkers, team-en organisatieontwikkelingen.

De toenemende stress en werkdruk op targets en resultaten veroorzaakte de laatste jaren een verhoging van het ziekteverzuimcijfer en langdurige burn-out trajecten, ook bij jonge enthousiaste collega’s. Dit inspireerde mij en was reden om met de opleiding voor N.E.I. Therapie te starten.

Tijdens de studie heb ik veel ervaring opgedaan en casussen mogen uitvoeren. De effectieve en snelle werkwijze van de NEI therapie, en het positieve resultaat bij mijn cliënten, heeft er toe geleid dat ik mijn eigen praktijk heb opgestart.

Met mijn achtergrond als Manager Human Resources weet ik als geen ander wat het betekent voor organisaties en medewerkers als mensen niet in balans zijn om optimaal te functioneren. Mijn doel is om mensen snel weer vitaal en gezond te laten voelen.  

Mijn Missie

Mijn missie is om jou te mogen coachen en te begeleiden om snel effectief, plezierig en gemakkelijk weer in je kracht te komen door:

  • Emotionele disbalans en blokkades te verwerken en los te laten;
  • Jouw potentieel optimaal te ontwikkelen. 

Mijn Visie

De N.E.I. therapie kent een holistische aanpak. Hoewel de stappen vrijwel voor iedereen gelijk zijn, ziet de invulling ervan er telkens anders uit.
De therapie richt zich voornamelijk op:

  • Het creëren van balans tussen het onderbewustzijn en het bewustzijn;
  • Het opheffen van blokkades;
  • Het optimaliseren van blokkades;
  • Het ontwikkelen van vaardigheden.