Wat is N.E.I.?

N.E.I. is een afkorting voor Neuro Emotionele Integratie. Dit is een methode om emotionele problemen, lichamelijke krachten, onverwerkte incidenten en trauma’s op een vriendelijke manier definitief op te lossen.

Oorsprong
Met N.E.I. vind je de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt hiermee de balans. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen. Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet.

De kracht van N.E.I is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt. N.E.I is een samengestelde methode van het beste uit de oosterse en westerse geneeswijzen en is gebaseerd op principes uit onder andere psychotherapie, acupunctuur, neurowetenschappen, bio-kinesiologie, Neuro Linguïstisch Programmeren, Integra en Touch For Health.  Daarnaast wordt gebruik gemaakt van affirmaties, visualisaties en ademhaling. N.E.I. bestaat in zijn huidige vorm ruim 20 jaar in Nederland.  Vandaag de dag is N.E.I. een door de zorgverzekeraars erkende therapie.

Wilt u graag meer informatie of wilt u een afspraak inplannen? Druk dan op contact.